Yangın Kapısı İstanbul Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Horda en birinci sınıf ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Kanatlar içre oranlı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin destek plakaları mevcuttur.

Tekli yangın kapısı ya da çift kanatlı yangın bapsı yapı ihtiyacına için yapım edilebilir.

– İç koridora açılan kapılar en az 30 zaman yangına karşı dayanıklı olacak ve spontane kapatan kendiliğinden düzeneklerle donatılacaktır.

Yekta Kanatlı Yangın Bapları: Hareketsiz kanatlı yangın bapları, yangının yayılmasını mâni olmak ve göz veya bölme arasındaki geçişi kapatmak karınin kullanılır.

Birçok şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın takkadak şule ve kötü intikallerine destur vermeyen baplarımız insan ve yaşayanlar karınin ağırbaşlı bir suhulet sağlamlamaktadır. 

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen Yangın Kapısı yangın yerinde yangının vesair bölgelere yayılmasını mâni olmak derunin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin ast sulpndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı yangın kapısı eklenmesi.

Menteşeleri Arama Edin: Bütün menteşelerin sakat veya münkesir vidalar olmadan hızlıca sabitlendiğinden sakıncasız olun. Bapnın şık şekilde bakımının kuruluşldığından ve yangının yoğunluğunda kızıllık çtuzakıştığından sakıncasız olun.

Yapı sahipleri, yöneticileri veya yangın güvenliğinden mesul eşhas bayağıdaki Yangın Bapsı Muayene Kılavuzunu çok altın bulabilir.

Yangın merdiveni imalatı her ne kadar yüz bir dal üzere görünse bile kesinkes yapım kolüne kardeş bir sektör olarak görülmelidir. Yangın merdivenleri ve yangın kapıları sadece demirden ya da çelikten imal edilmiş basamaklar ve kapılar olarak görülmemeli. Binalara bu merdivenlerden yaptırırken uyanıklık edilmesi gereken en önemli noktalardan bir yangın kapısı tanesi merdivendeki kişinin yangın alevlerinden korunmasını esenlayacak korunaklarında titizlikle binalmış olmasıdır.

Report this wiki page